Schimpie Kalknagel Pleister

Schimpie Kalknagel Pleister online kopen?

Bestel nu

Schimpie Kalknagel Pleister is een revolutionair medisch hulpmiddel dat een effectieve en intensieve behandeling biedt voor kalknagels en verkleurde- en vervormde nagels. Schimpie Kalknagel Pleister zorgt voor een natuurlijke verzorging door de voortdurende afgifte van actieve ingrediënten voor een maximum van 8 uur. De unieke samenstelling van de formule zorgt voor een hydraterende werking. De speciaal ontworpen vorm van de pleisters zorgt voor een gemakkelijke, eenvoudige en effectieve applicatie.

Schimpie Kalknagel Pleister behandelt de kalknagel, verbetert het uiterlijk van de nagel en vermindert verkleuring. Het is klinisch bewezen dat de Schimpie pleisters een significante verbetering laten zien binnen 4 weken.

 

Voordelen

  • Effectieve behandeling van kalknagels.
  • Verbetert het uiterlijk van de nagel en vermindert verkleuring.
  • Snelle en zichtbare resultaten binnen 1 week.
  • 30% snellere groei van de nagel.
  • Eenvoudige en nauwkeurige toepassing.
  • Slechts 1 keer per dag toepassen.
  • 8 uur durende nagelbehandeling.
Maak de nagel schoon en verwijder nagellak, stof en olie voor elke toepassing. Voor gebruik is het niet nodig om de nagel te vijlen. Verwijder de plastic transparante sticker.
Na het verwijderen van de plastic transparante sticker, verwijder de dunne sticker die zich op de nagelvormige pleister bevindt.
Plaats de pleister in het midden van de nagel om een effectieve behandeling te garanderen. Verwijder de witte strook aan de onderkant van de pleister.
Wikkel de vleugels van de pleister strak over de zijkanten van de nagel. Wikkel het bovenstuk om de teen of vingertop. Laat de pleister 8 uur zitten voor een effectieve behandeling, bij voorkeur 's nachts. Breng de pleister eenmaal daags aan op de aangetaste nagels.

Download de gebruiksaanwijzing hier

DOWNLOAD